Fødselsdag og en heldig giveaway-vinder

I dag er det This Fictional Lifes fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaaa…

confetti

 

Tillykke til os! Tænk at det virkelig er et helt år, siden Sille kaprede den ene halvdel af Trillebøger, som bloggen dengang hed. Tiden flyver, og vi kan ikke rigtigt følge med.

Nå, men i stedet for at sidde og føle os gamle, kan vi jo også fejre os selv og jer der læser med. I fødselsdagsfejringens ånd stablede vi derfor en lille giveaway på benene i sidste uge. Den heldige vinder får en lille bogpakke som Harper Collins Nordic har været så dejlige at sponsorere, samt fred i verden og evig hæder og ære! (Eller også bare det første. Sorry, det andet var for dyrt.)

Nu ikke så meget snak, lad os bare få udløst spændingen og afsløre den svineheldige vinder af bogpakken! Vi har trukket lod blandt de absolut dejlige læsere, der smed en kommentar til giveaway-indlægget, aaaaand the winner iiiiis (forestil jer her, at jeg åbner en forseglet kuvert)…. Frk. Skou! Hurra og tillykke! Vi sender dig fluks en besked, så vi kan få din adresse.
Tusinde tak til alle jer andre læsere, og især jer der skrev en lille besked til os. Det er så hyggeligt at høre, hvor I har fundet os. Og vi er glædeligt overraskede over, at flere af jer faktisk har læst med fra den spæde, vaklende start. T A K , for pokker!

Vi ser frem til at fejre mange flere blog-fødselsdage sammen med jer, og glæder os til at se hvad fremtiden har at byde på for vores lille hjørne af internettet. Vi opfordrer jer til at fejre denne specielle dag med os, ved at spise jævnt store mængder kage, danse omkring i nattøj og kaste med konfetti – det er i hvert fald vores ambitiøse fødselsdagsplan.

 

 

Knus, kram og klask,

– Sille & Louise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s