Fødselsdagsgiveaway!

img_20170215_094055_141

Denne giveaway er venligst sponsoreret af Harper Collins Nordic.

Det sidste års tid har været fuld af gode blogoplevelser, og vi håber på mange flere af den slags. Hvorfor skriver jeg dette? Det gør jeg fordi This Fictional Life fylder 1 år den 22. februar! Hurra! Vores lille baby vokser så hurtigt. Suk.

Nå, nok sentimentalt sludder for denne gang. Ingen fødselsdag uden gaver, og eftersom det er vores læsere der gør at vores blog er vokset, vil vi gerne give jer en gave. Vi har været så svineheldige at Harper Collins har sponsoreret to spændende bøger: Rivalerne af Alyson Noël, og Barn Nr. 8 af Kim van Alkemade. Om Rivalerne skriver Harper Collins bl.a. “Den første bog i en nervepirrende trilogi om, hvordan vores største drømme kan blive vores værste mareridt.”, og om Barn Nr. 8: “En roman om menneskets evne til at gøre hinanden ondt – og til at elske. Bogen er inspireret af hændelserne på børnehjemmet Hebrew Orphan Asylum i mellemkrigstidens New York.” 

Hvis du vil have fingrene i en lille bogpakke med disse to spændende bøger, skal du såmænd bare skrive en lille kommentar til indlægget her. I kommentaren må du gerne fortælle os, hvorfor du har været glad for at følge This Fictional Life det sidste års tid.
Vi trækker lod blandt kommentarerne på bloggens fødselsdag, den 22. februar. Vinderen får direkte besked, så husk at skrive din e-mailadresse i kommentaren så vi kan få fat i dig.

200d9f6d64b17561d40ee3b8758a9ab4

Vi glæder os til at læse jeres kommentarer, og til at fejre fødselsdag med jer!

– Sille & Louise

11 thoughts on “Fødselsdagsgiveaway!

 1. Jeg snublede over jer på Instagram, i forbindelse med at Louise skrev om Rend mig i traditionerne. Jeg kunne slet ikke forstå, hvordan hun ikke kunne elske bogen – lige indtil jeg selv genlæste den… 😉

  Lige siden har jeg fulgt jer, og nydt både jeres anmeldelser og – måske endnu mere – jeres mere generelle reflektioner. Keep up the good work!

  Like

 2. Hey, tillykke, er der virkelig gået ét år? Tiden flyver 🙂 Jeg synes, I har fundet sådan en fin tone herinde – mange bogblogs flyder nemt sammen, men jeres “stemme” er altid nem at kende – og det kan jeg virkelig godt li’! Hep hep for mange flere år i blogland!!!

  Liked by 1 person

  • Vi siger tusinde tak! Og ja, der er virkelig allerede gået et år, vi er lige så overraskede som dig !
   Og tusinde tak for de rosende ord, det giver blod på tanden og mod til at fortsætte og arbejde vider på vores lille baby.

   Like

 3. Tillykke til jer begge. Jeg har først opdaget jer nu, men vil klart holde øje med jer herefter, da jeg totalt er på bølgelængde med mange af Silles anmeldelser (undskyld Louise, men jeg har kun fundet fælles bøger med Sille). Tak for jeres reklame på fb ellers havde jeg stadig savnet en fantasy m.m blog. (Må jeg i øvrigt anbefale Sille/jer at læse Ravnens hvisken af Malene Sølvsten, den er ligeså begavet skrevet som Tearling)

  Liked by 1 person

  • Det skal du slet ikke undskyld Trine!
   Det er jo hele iden med at vi er to der blogger. Vi læser så forskellige ting, og jeg syntes det er fantastisk, at du er på bølgelænge med Sille.
   Sille er meget mere moderne og modig i hendes bog valg, hvor jeg er lidt mere gammeldags (Min farmor på snart 76 og jeg læser stort set altid de samme bøger).
   Og vi takker mange gange, vi har begge svært ved at forstå, at vores lille baby bliver 1 år!

   Like

 4. Elsker at følge jeres blog, for den har fået mig til at læse andre typer af bøger end jeg ville have læst normalt.
  Plus så skriver I en blog som er fyldt med humør og sjove ting og viser at vi skal dyrke vores forskelligheder, for det er det som gør os til de mennesker vi er.
  Et kæmpe tillykke med bloggens 1 års fødselsdag 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Like

 5. Pingback: Fødselsdag og en heldig giveaway-vinder | This Fictional Life

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s