Nyt år, nye idéer – Hvad vil I læse i 2017?

Glædelig ny måned, nyt år og ny uge, gutter! Jeg håber at I alle er kommet godt og sikkert ind i 2017, og at I er lige så glade for at tage fat på et nyt år som vi er.

Henover juleferien (eller hvad man skal kalde sådan noget, når man ikke har noget at holde ferie fra) har Louise og jeg snakket lidt frem og tilbage om, hvad vi egentligt vil have ud af vores lille hjørne af internettet i det kommende år. Og så besluttede vi at spørge jer til råds. For selvom vi først og fremmest skriver om det vi selv har lyst til, vil vi også gerne høre hvad I gerne vil læse. Personligt har jeg en tendens til bare at skrive derudad med hovedet under armen, og hvis et indlæg så ikke har særligt mange læsere, bliver jeg altid lidt frustreret. Den slags kan måske afhjælpes hvis man retter lidt ind og tager lidt mere hensyn til læseren. Samtidig har vi, ligesom Rikke, overvejet om der er for lidt personlighed til stede herinde – er vi nok til stede, eller bliver det for overfladisk?

Så derfor: Hvad vil I allerhelst læse på This Fictional Life i 2017? Hvad fanger jer mest på vores blog, og hvad kan I slet ikke overskue at læse? Vil I bruge os som gæstebloggere? Skal vi skrive flere boganmeldelser, vil I læse mere om hvordan vi planlægger vores indlæg, skal der flere billeder på og snakker jeg egentlig for meget om min Xbox? (jeg håber virkelig at I svarer nej til det sidste!)
Samtidig har vi, ligesom Rikke, overvejet om der skal smækkes mere personlighed på herinde – er vi nok til stede, eller er det lidt for overfladisk? Vil I vide mere om hvad vi laver, hvor vi kommer fra, hvad vi spiser, hvad vi tænker? Skal vi lave en Q&A engang imellem, vil I se vores gaming setups, vil I se flere billeder af os og hvordan vi bor, vil I vide noget om min uddannelse eller vil I se reportager fra Louises forældres bageri?

Som sagt kommer vi altid til at skrive om det, vi allerhelst vil. For hvis lysten ikke driver værket det meste af tiden, skal man nok ikke være blogger. Men vi vil også gerne være mere aktive i bloggerverden, vi vil gerne interagere mere med jer og vi vil ikke have at I keder jer når I klikker ind på bloggen. Så giv smaddergerne jeres besyv med; smid en kommentar til dette indlæg, skriv til os på Instagram, på Facebook eller hvor I nu synes. På forhånd tusinde tak, vi sætter begge stor pris på jeres hjælp!
Har I selv idéer og visioner for jeres blog i 2017? Så hører vi også gerne fra jer, for det kan jo være at jeres idéer er lige præcis dén type inspiration, vi har brug for.
– Sille

2 thoughts on “Nyt år, nye idéer – Hvad vil I læse i 2017?

  1. Jeg kan faktisk rigtig godt lige den kant I har – og det er en fin vekselvirkning mellem jer. Men altså lidt personligt ville da være spændende 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s